ETUSIVU UUTISET KISSAMME PENNUT NÄYTTELYTULOKSET GALLERIA YHTEYSTIEDOT LINKIT

FI*TUTSI SPHYNX CATTERY

Hei kaikille sfinks kissoista kiinnos-tuneille! Tervetuloa tutustumaan Tutsin kotisivuille. Meidän fyysinen  sijainti on Pirkanmaalla, Tampereen keskustassa.Kissalamme Fi*Tutsi on rekisteröity FIFe:ssä v. 2005, mutta ensimmäinen sfinks kissa Justiina tuli meille jo vuonna 2003. Kilpikonnavärinen, eksoottinen lemmikki valloitti meidän sydämet ja lisäksi menestyi loistavasti näyttelyissä. Ensimmäiset pennut Justiina sai ollessaan 2 vuotias. Pikku-

hiljaa perheeseemme tuli muitakin kissoja ja niin alkoi meidän taival sfinks kasvattajina.

 

Tutsi on hyvin pieni kissala, jossa kaikki kissamme asuvat kanssamme kotona ja ovat meille hyvin rakkaita. Koska jokaisella kissalla on oma vahva persoonallisuus, niin välillä saatta syntyä kissaperheemme jäsenille pientä valtataistelua. Enimmäkseen meillä on silti rauhallinen ja lämmin ilmapiiri, jossa rakkauden- ja hellyyden osoituksia vaihdetaan ahkerasti.Terveys: Kaikki meidän kissamme ovat terveitä, rokotettuja ja merkitty mikrosirulla. Kissalamme on FELv- ja FIV-negatiivinen kissala ja kissamme ovat myös HCM-testattuja.

 

Pennut: Pennut tulevat pelkästään meidän omilta kissoilta, emme käytä ulkopuolisia uroksia siitokseen. Kissalassamme ei kuitenkaan ole sisäsiittoisuutta, siitä olemme tarkkoja.

Tutsin pennut / kissat ovat menesty-neet loistavasti näyttelyissä, sekä Suomessa että muualla Euroopassa.