Suomi

FI*Tutsi Sphynx kissala - kieli suomi
FI*Tutsi Sphynx kissala - kieli suomi

English

FI*Tutsi Sphynx kissala - english
FI*Tutsi Sphynx kissala - english

Русский

FI*Tutsi Sphynx kissala - по русский
FI*Tutsi Sphynx kissala - по русский
ETUSIVU UUTISET KISSAMME PENNUT NÄYTTELYTULOKSET GALLERIA YHTEYSTIEDOT LINKIT

FI*TUTSI SPHYNX KISSALA

Hei kaikille sphynks kissoista kiinnos-tuneille! Tervetuloa tutustumaan Tutsin kotisivuille. Meidän fyysinen  sijainti on Pirkanmaalla, Tampereen keskustassa.Meidän sphynx kissala Fi*Tutsi on rekisteröity FIFe:ssä v. 2005, mutta ensimmäinen sphynx kissa Justiina tuli meille jo vuonna 2003. Kilpikonna-värinen, eksoottinen lemmikki valloitti meidän sydämet ja lisäksi menestyi loistavasti näyttelyissä. Ensimmäiset pennut Justiina sai ollessaan 2 vuotias. 

Pikkuhiljaa perheeseemme tuli muitakin kissoja ja niin alkoi meidän taival sfinks kasvattajina.

 

Tutsi on kissala, jossa kaikki kissamme asuvat kanssamme kotona ja ovat meille hyvin rakkaita. Koska jokaisella kissalla on oma vahva persoonallisuus, niin välillä saatta syntyä kissaperheemme jäsenille pientä valtataistelua. Enim-mäkseen meillä on silti rauhallinen ja lämmin ilmapiiri, jossa rakkauden- ja hellyyden osoituksia vaihdetaan ahkerasti.Terveys: Kaikki meidän kissamme ovat terveitä, rokotettuja ja merkitty mikrosirulla. Kissalamme on FELv- ja FIV-negatiivinen kissala ja kissamme ovat myös HCM-testattuja.

 

Pennut: Pennut tulevat ennen kaikkea meidän omilta kissoilta, emme yleensä käytä ulkopuolisia uroksia siitokseen. Kissalassamme ei kuitenkaan ole sisäsiittoisuutta, siitä olemme tarkkoja.

Tutsin pennut / kissat ovat menesty-neet loistavasti näyttelyissä, sekä Suomessa että muualla Euroopassa.