Tutsi Sphynx Cattery

Photo: Pauli Araneva

YHTEYDENOTTO ENG

FI*Tutsi kissala

lemmikkimme valloitti sydämemme ja lisäksi menestyi loistavasti näyttelyissä.

 

Ensimmäiset pennut Justiina sai kaksi vuotiaana. Pikku hiljaa perheeseemme tuli muitakin kissoja ja niin alkoi taipaleemme Sfinksien kasvattajina.

 

Tutsi on kissala, jossa kaikki kissamme asuvat kanssamme kotona ja ovat meille hyvin rakkaita. Koska jokaisella kissalla on oma vahva persoonallisuutensa, niin välillä saattaa syntyä kissaperheemme jäsenille pientä valtataistelua. Enimmäk-seen meillä on silti rauhallinen ja lämmin ilmapiiri, jossa rakkauden- ja hellyyden-osoituksia vaihdetaan ahkerasti.

Terveys: Kaikki kissamme ovat terveitä, roko-tettuja ja merkittyjä mikrosirulla. Kissalamme on FELv- ja FIV-negatiivinen kissala ja kissamme ovat myös HCM-testattuja.

 

Pennut: Pennut tulevat ennen kaikkea omilta kissoiltamme. Emme yleensä käytä ulkopuolisia uroksia siitokseen. Kissalas-samme ei kuitenkaan ole sisäsiittoisuutta, siitä olemme tarkkoja.

 

Tutsin pennut ja aikuiset kissat ovat menestyneet loistavasti näyttelyissä sekä Suomessa että muualla Euroopassa

Hei kaikille Sphynks-kissoista kiinnostuneille! Tervetuloa tutustumaan Tutsin kotisivuille. Sijaitsemme  Pirkanmaalla Tampereen keskustassa.

 

 

 

Fi*Tutsi kissala on rekisteröity FIFe:ssä v. 2005, mutta ensimmäinen Sphynx-kissa Justiina tuli meille jo vuonna 2003. Kilpikonnan värinen, eksoottinen

Etsimme tyttökissalle rakastavaa kotia. 

 

Suloinen kissaneiti Tutsi Emperatriz on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen. Seurallinen kissa, joka tykkää olla hemmoteltavana, tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa. Emperatriz sopisi mainiosti lemmikiksi isompaankin perheeseen. 

Yhteydenotto

FI*Tutsi Sphynx Cattery

Finland, Tampere

 

Julia Juutilainen​:

+358 40 767 7181

+358 40 464 6884

2011-2015 © FI*Tutsi. All rights reserved.