BLOG

Please reload

Arkisto / Archive
Please reload

Onnittelemme! Congratulations!

10.11.2015

FIN: Onnittelemme Maija Olkkonen-Seppoa Susun saavutuksista! Susu osallistui menestyksellisesti FINTICA:n syysnäyttelyyn Golden Paw 7.-8.11.2015. Tuloksena Best of Best Alter ja ekstrapisteitä tuli sinisista silmistä. Myös Susun hieno luonne sai kiitosta, tuomareiden mukaan se oli “bold and gentle”. Olemme ylpeitä Tutsi-kasvatimme Susun onnistumisesta ja toivomme Maijalle ja Susulle hyvää jatkoa tulevissa kissanäyttelyissä.

 

ENG: We congratulate Maija Olkkonen-Seppo for Susu’s achievements! Susu participated to the FINTICA’s Autumn cat show Golden Paw in Helsinki, November 7th-8th. She got a result Best of the Best Alter and extra points came from the blue eyes. Also Susu’s fine temperament was appreciated. By opinion of the judges, character was bold and gentle. We are proud of our Tutsi member and we wish to Maija and Susu good luck to the future cat shows!

 

 

 

Please reload

  • Facebook - White Circle

2011-2019 © Tutsi's*FI. All rights reserved.

Tutsi's*FI, Julia Juutilainen

+358 40 767 7181, +358 46 908 5096

juutilainen71@gmail.com