BLOG

Please reload

Arkisto / Archive
Please reload

Urospentu myynnissä! Male Kitten for Sale!

25.01.2016

FIN: Etsimme meidän K-pentueen urospennulle omistajaa. 4 kk ikäinen pentu, Tutsi Kakku on ulkomuotoltaan hyvin nätti rotunsa edustaja ja häntä on siunattu myös upealla luonteella. Kakku on varsinainen sylikissä; hän on hyvin seurallinen, utelias ja leikkisä. Pentu olisi mitä mahtavin lemmikki. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat tarkempaa tietoa tai olet kiinnostunut hankkimaan pennun omakseen.

 

ENG: We are seeking a new owner for our 4 month old male kitten, called Kakku (Cake). Tutsi Kakku is beautiful sphynx kitten and he’s also blessed with great personality. He is very sociable, curious and playful. Kakku would be the most amazing pet for any loving home. Please feel free to contact us if you're interested for more information.

 

 

 

Please reload

  • Facebook - White Circle

2011-2019 © Tutsi's*FI. All rights reserved.

Tutsi's*FI, Julia Juutilainen

+358 40 767 7181, +358 46 908 5096

juutilainen71@gmail.com