BLOG

Please reload

Arkisto / Archive
Please reload

Kissalan uudet tuulet. A new era began.

15.03.2017

FIN: Kissalan uudet tuulet.

Olemme olleet jäljessä kissalamme tiedotuksien ja sivustomme päivityksien kanssa, vaikka jokusen kuukauden aikana on tapahtunut kaikenlaista. Olemme vaihtaneet 2016 vuoden puolella FIFé:stä WCF-järjestöön, jolloin kissalamme nimi muuttui. FI*Tutsi poistui käytöstä ja tilalle saimme nimen Tutsi’s*FI. Lisäksi perustimme kissaharrastajien joukolla uuden, WCF-järjestöön kuuluvan rotuyhdistyksen 4 Stars

 

Tutsi’s-kissalan omiin suunnitelmiin lähitulevaisuudessa kuuluu uuden rodun jalostaminen. Kanadan sfinksien lisäksi otamme kissalaan bambino-rodun, joka on Suomessa vielä varsin tuntematon. Olemme jo löytäneet sopivan bambino-neidin ja hän saapuu meille pian. Toivomme, että rotu tulee edistymään, sillä ovat ihastuttavan hassut, energiset ja seuralliset kissat. Bambinot ovat myös hyvin terve rotu, joilla on harvoin mitään perinnöllisiä sairauksia.

 

 

 

ENG: A new era began in our cattery. We have been lagging behind with our cattery news publishing and site updates, although during the last few months we had to go thru many changes and embraced new arrangements. 

 

Late in year 2016 our cattery left the FIFe and now we belong only to the World Cat Federation system (WCF). Therefore, our cattery has also officially renamed as Tutsi's*FI. And more, we are happy to announce that in November 2016 we established a new WCF’s breed association 4 Stars with several cat lovers and enthusiasts.

 

Back to the cattery news. In the near future we plan to expand our cattery breeding program with a new kind of pure breed cats, Bambinos. So we gone have two breeds, Canadian Sphinxes and Bambinos, who are much alike with slight differences. We have already found a suitable Bambino-lady and she arrives to us soon. Although Bambinos are still quite unknown in Finland, we hope that they will be appreciated, as they are delightfully funny, energetic and sociable cats. Bambinos are also very healthy breed and they rarely have any heritable diseases.

 

Please reload

  • Facebook - White Circle

2011-2019 © Tutsi's*FI. All rights reserved.

Tutsi's*FI, Julia Juutilainen

+358 40 767 7181, +358 46 908 5096

juutilainen71@gmail.com