Kissalmme Tutsi sai alkuunsa rekisteröitymällä  FIFe:ssä v. 2005 nimellä Fi*Tutsi. Alkaen vuodesta 2016 kuulumme ainoastaan World Cat Federation -järjestelmään (WCF) ja kissalamme on saanut viralliseksi nimeksi Tutsi's*FI.

 

Ensimmäinen Sfinx-kissa Justiina tuli meille vuonna 2003. 

Kilpikonnan värinen, eksoottinen lemmikkimme valloitti sydämemme ja lisäksi menestyi loistavasti näyttelyissä. Ensimmäiset pennut Justiina sai kaksi vuotiaana. Pikku hiljaa perheeseemme tuli muitakin kissoja ja niin alkoi taipaleemme Sfinksien kasvattajina.

 

Tutsi on kissala, jossa kaikki kissamme asuvat kanssamme kotona ja ovat meille hyvin rakkaita. Koska jokaisella kissalla on oma vahva persoonallisuutensa, niin välillä saattaa syntyä

kissaperheemme jäsenille pientä valtataistelua. Enimmäkseen meillä on silti rauhallinen ja lämmin ilmapiiri, jossa rakkauden- ja hellyydenosoituksia vaihdetaan ahkerasti.

Terveys: Kaikki kissamme ovat terveitä, rokotettuja ja merkittyjä mikrosirulla. Kissalamme on FELv- ja FIV-negatiivinen kissala ja kissamme ovat myös HCM-testattuja.

 

Pennut: Pennut tulevat ennen kaikkea omilta kissoiltamme. Emme yleensä käytä ulkopuolisia uroksia siitokseen. Kissalassamme ei kuitenkaan ole sisäsiittoisuutta, siitä olemme tarkkoja.

 

Tutsin pennut ja aikuiset kissat ovat menestyneet loistavasti näyttelyissä sekä Suomessa että muualla Euroopassa

TUTSI'S KISSALA

  • Facebook - White Circle

2011-2019 © Tutsi's*FI. All rights reserved.

Tutsi's*FI, Julia Juutilainen

+358 40 767 7181, +358 46 908 5096

juutilainen71@gmail.com